products-button
projectsbutton
informationbutton
eventsbutton

GC biotech B.V.
Coenecoop 75
2741 PH Waddinxveen
The Netherlands

T : +31 (0) 182 22 33 00
F : +31 (0) 182 22 33 99
Info@gcbiotech.com

Trade Register : 27260248
ABN Amro : 4527.60.801
IBAN: NL52ABNA0452760801
Swift/BIC: ABNANL2A
V.A.T. : NL812123360B01

Are you looking for a challenge?

Wij zijn op zoek naar een

Stagiair – Middleware Software Applicatie

Het project

Binnen de Life Science markt waarin GC biotech opereert gebruiken klanten op grote schaal automatisering in het laboratorium. Momenteel werken veel instrumenten los van elkaar en wordt het door verschillende applicaties aangestuurd. Wij hebben ondervonden dat veel processen wel vanuit één applicatie aangestuurd kunnen worden. Deze applicatie willen wij nu gaan ontwikkelen en jij kunt daar een rol in spelen.

Tijdens je stage ga je meewerken aan de realisatie van deze nieuwe applicatie. Je start bij het ontwikkelen van databases en het ontwerpen van de architectuur. Daarna gaan we verder met de bouw. Tijdens de bouw mag je veel van je creativiteit gebruiken zolang het product voldoet aan de kwaliteitsnormen.

In de uitvoering ben je onderdeel van een klein scrum team dat nauw samenwerkt met de klant om dit project te realiseren.

De project taken:

Tijdens de ontwikkeling van het project houd je je bezig met onder andere het volgende:

  • Programmeren van de applicatie incl. database connecties in o.a. C# en Java;
  • Aanpassen UML diagrammen;

Daarnaast heb je te maken met:

  • Applicatie integratie
  • Netwerktechniek en beheer
  • Bekendheid met databases en database ontwerp
  • Scrum, rollen, steakholders, sprint, product en sprint backlog, poker planning, etc.
  • Applicatieontwerp en architectuur
  • Kwaliteitsnormen zoals ISO 62304, GAMP 5, CFR21 part 11, etc.
  • Customer intimacy

Wie zijn wij?

GC biotech, gevestigd in Waddinxveen, is een onafhankelijke leverancier van laboratorium automatisering. De nadruk ligt op instrumenten, software, kits en reagentia, ontwikkeld met als doel het vereenvoudigen, versnellen en verbeteren van life sciences onderzoek. Als partner voor onze klanten sluiten we naadloos aan op hun wensen en behoeften, met als resultaat optimaal functionerende automatisering. Onze verkopers, applicatiespecialisten en ondersteuners zorgen voor de hoofdingrediënten: kwaliteit en vertrouwen.

Met de komst van grotere automatisering trajecten in Laboratoria is GC biotech zich gaan richten op het verbeteren van de processturing. Doel daarvan is het gebruikersgemak binnen de laboratorium processen te verbeteren. De ontwikkeling van het middelware systeem is een start naar een wereldwijde distributie van deze gebruikersvriendelijke software applicatie.

Geïnteresseerd?

Wil jij deze rol vervullen in onze organisatie of wil je meer weten over deze positie? Neem dan contact met Gregory Vis (tel: +31 (0)182 22 33 00) of stuur een e-mail naar hr@gcbiotech.com. Meer weten over onze organisatie, neem dan een kijkje op onze website: www.gcbiotech.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.